Lukácsi Roland

Lukácsi Roland Gasrol Kft. tulajdonos - ügyvezető

Köszönöm, hogy megtisztel érdeklődésével és időt szán arra, hogy megismerje mivel foglalkozunk.

Cégünk száz százalékban magyar magántulajdonú, energiaszektorban működő vállalkozás. Működési területünk elsősorban a dél-dunántúli régió.

A megbízhatóságunk alapját a sokéves tapasztalat, illetve a gázipari szakma iránti elkötelezettség képezi.

Főbb tevékenységeink: a gázipari berendezések, gáznyomásszabályozók karbantartása, ipari gáznyomásszabályzó állomások telepítése, terveztetése, gázipari műszaki biztonsági felülvizsgálat, valamint energiahatékonysági és műszaki szaktanácsadás.

Kiemelten fontosnak tartjuk a folyamatos szakmai továbbképzést, nagy hangsúlyt fektetünk a technológiai újdonságok nyomon követésére és gyakorlatban való alkalmazására is. Garantáljuk, hogy tevékenységünk minden esetben csak a megrendelő teljes körű megelégedettsége mellett valósulhat meg. A minőségirányítás és a színvonalas munkavégzés cégünk kiemelt feladata és felelőssége.

Tevékenységünk középpontjában a megbízó áll, törekvéssünkel, hogy maradéktalanul megfeleljünk az általa támasztott igényeknek.

A Gasrol Kft. elkötelezte magát a tiszta és rendezett munkakörnyezet, valamint a környezeti értékek védelme mellett.

Bízunk abban, hogy a jövőben Önt is partnerként üdvözölhetjük!

Lukácsi Roland

Készséggel állunk rendelkezésére! Segíthetünk valamiben?

Vegye fel velünk a kapcsolatot email-ben vagy telefonon, hogy kollégánk pontos tájékoztatást tudjon adni. Várjuk a megkeresését!