Új gáznyomásszabályzó állomás telepítés

Új gáznyomásszabályzó állomás telepítés

Tapasztalataink alapján vannak olyan „elfeledett” gáznyomásszabályzó állomások mely egy fogyasztási hely biztonságos gázellátásra több pontban is potenciális veszélyforrást jelenthet.

Ezen gázipari berendezések életkorra meghaladhatja a 40 évet is, ebből adódóan a karbantartásához szükséges alkatrészek beszerzése napjainkban már nem lehetséges.

A képen egy ilyen „elfeledett” gáznyomásszabályzó látható.

Ezen korszerűtlen gáznyomásszabályzó berendezések meghibásodása súlyos károkat okozhat a gázvezetékrendszerben és a gázfogyasztó készülékekben, végül, de nem utolsósorban, gázszivárgás esetén komoly tűz- és robbanásveszélyt okozhat. Vállaljuk a tervezéstől a kivitelezésig egy új, korszerű, megbízható, az Ön gázfogyasztási igényeire szabott gáznyomásszabályzó állomás telepítését.

Ajánlatot kérek

További szolgáltatásaink Gázipari szolgáltatásaink nem lakossági ügyfeleknek

Széleskörű gázipari szolgáltatásokat nyújtunk ipari ügyfeleink részére. Bizza tapasztalt szakembereinkre a feladatokat. A velünk szerződött partnereinknek 0-24 órás rendelkezésre állást biztosítunk!

Készséggel állunk rendelkezésére! Segíthetünk valamiben?

Vegye fel velünk a kapcsolatot email-ben vagy telefonon, hogy kollégánk pontos tájékoztatást tudjon adni. Várjuk a megkeresését!